Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A Die Antwoord Reanimation turnéjával érkezik Budapestre

2023. november 21.

A Die Antwoord hosszú szünetet tartott a világ körüli turnézásban, hogy ismét arra koncentrálhasson, amit a legjobban szeret: a zenére és a művészetre. Most pedig eljött az idő és a Die Antwoord bejelenti a REANIMATION turnét, amely keretében a dél-afrikai duó 2024. április 12-én újra Budapesten lép fel, a Barba Negra Red Stage-en.

    Ninja így nyilatkozott az elmúlt időszakról: „Olyan sokáig dolgoztunk privátban, hogy néhányan azt hitték, meghaltunk!”  -¥o-Landi pedig hozzáteszi: „Ezért döntöttünk úgy, hogy az új EU / UK turnénknak a DIE ANTWOORD, REANIMATED nevet adjuk!"

    Ez azonban nemcsak néhány élő show-t jelent, ahol ismét rájöhet a közönség, hogy az olyan dalok, mint az I Fink U Freeky, a Baby's On Fire vagy az Ugly Boy hihetetlenül agybombázó rave- rap durranások.

    Ezzel egy időben a zenekar kiadott egy trailert is új dokumentumfilmjükhöz, amely a ZEF The Story of Die Antwoord címet viseli. A film producere és rendezője a dél-afrikai filmes, Jon Day. A filmben szereplő művészeti alkotásokat a dél-afrikai művész Roger Ballen készítette, akinek munkái meghatározó hatással voltak a korai videók és lemezek esztétikájára. A dokumentumfilm narrátora Ninja és ¥o-Landi közös lánya, Sixteen Jones. A Die Antwoord a hatodik albumukat is belebegtette: a címe UIT DE HEMEL GEVALLEN lesz, és 2024-ben jelenik meg.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO