Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat weboldal tartalmáról


www.bestofbudapest.com honlap tulajdonosa és üzemeltetője a DUAX Kft. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 60.; Adószáma: 12057229-2-41; Cégjegy. sz.: 01-09-465162).

A honlap használatának megkezdésével valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási szabályokat.

 

Szerzői jogok

A honlap és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, egyéb információk, valamint grafikai, szoftveres és egyéb megoldások szerzői-, valamint jogvédelem alá tartoznak – azok, illetve részeik, részleteik bármilyen módon és célra történő felhasználására és a felhasználás engedélyezésére kizárólag a DUAX Kft. jogosult.

A DUAX Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap és azon megjelenő tartalmának egészét vagy részét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni vagy terjeszteni.

A DUAX Kft. hozzájárulását adja a honlap tartalmának alábbi módon való felhasználásához:

  • www.bestofbudapest.com forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
  • saját, személyes célokra a szerzői jogról szóló törvényben (1999. évi LXXVI. törvény) meghatározott szabad felhasználás körében a www.bestofbudapest.com tartalma vagy kivonatai számítógépen tárolhatók.

 

Felelősség

A weboldalon megjelenő cikkek, egyéb írások tartalmáért és aktualitásáért a DUAX Kft. nem vállal felelősséget.

A DUAX Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A DUAX Kft. nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más tartalmak hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a DUAX Kft. kifejezetten kizárja.

 

Hiperhivatkozások

A DUAX Kft. honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a DUAX Kft. honlapja csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a DUAX Kft. valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

A DUAX Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, tárolt, nyilvánosság számára elérhetővé tett tartalmakért, melyekhez a DUAX Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO