Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A Minőség Mércéje

Mi tulajdonképpen ez a díj?

A ‘Best of Budapest & Hungary’ egy független minősítési rendszer, melyet a Budapest Week Publishing alapított immár 27 éve, azért, hogy a közönség figyelmét a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és egyéb szolgáltatókra irányítsa. A Best of Budapest & Hungary díj a minőség mércéje, mely elismerést azok a budapesti és vidéki szolgáltatók nyerhetik el, akik állandó, magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. A díjazottak között nagy számban találhatók négy- és ötcsillagos szállodák, éttermek, típusuk szerint kategorizálva, és egyéb olyan szolgáltatók, akik a fővárosban és Magyarország-szerte élők, vagy az ide érkezők mindennapjait könnyítik meg, teszik jobbá. A nyertesek büszkék díjukra - ön is megtalálja náluk védjegyünket. (A díjazott szolgáltatóknak egy kifüggeszthető oklevelet, valamint egy üvegre elhelyezhető öntapadós logót adunk, amik a betérő vendégeknek már messziről jelzik a minősítést.)

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint szigorú szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó minden évben, mintegy 40 kategóriában. A nyílt szavazás minden év januárjában indul, és március elején zárul. Szavazóoldalunkon ebben az időszakban bárki leteheti voksát, akár minden kategóriában.

A Best of Budapest & Hungary idei díjazottjai

A XXVII. Best of Budapest & Hungary szavazásra kicsivel több mint tizenötezer szavazat érkezett. 45 különböző kategóriában küldtünk oklevelet 353 szolgáltatónak, köztük a kategória-győzteseknek is. A díjazottak teljes listája pdf-ben elérhető.

 

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO