Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Hurrá! Új étterem Pasaréten! Itt a Malackrumpli!

Aki Budán a II. kerületben lakik, az most végre örülhet, hogy valaki nyitott egy új éttermet a környéken. És nem csak bárki és bármilyen étterem, hanem Járosi Tamás felköltöztette a Malackrumpli vendéglőjét Tihanyból a Vasas Sportpályán belül.

Továbbá nem törődnek a külsőségekkel (“Good food. Less design.” a szlogenjük.) és itt a volt Pasaréti Klub Étteremban valóban így is van.  Bisztró jellegű, jó árakkal, de ne keressetek semmi trendy faksznit. A lényeg a figyelmes, barátságos felszolgálás és jó minőségű ételek, ami mindig jellemzi őket és itt is meg van Budán. Továbbá a saját BIO gazdaságukról jön sok minden és a többi válogatott kistermelőktől.

 Szerény, kis étlappal indultak, de majd bővítik hamarosan. Ami az egyik kedvencünk volt nyáron Tihanyban, annak örülünk hogy maradt a Budai étlapon is- még pedig a bio burgonyás karalábé főzelék rántott mangalica májas hurkával. Ma este azonban, mást kóstoltunk. Kezdtünk a Sütőtök krémlevessel, ami fel volt turbózva curry-vel és kesudiós sajtkrémmel. Innovációs párosítás és jól passzoltak az ízek. Főételre választottuk a Harcsafilé céklás rizottón és a Konfitált kacsacomb júhtúrós sztrapacskán. A harcsafilé tökéletes de már a rizottó kevésbé. Plusz íz a céklán kívül nem volt és lehetet volna egy picit jobban megfőzve a rízs. A sztrapacska kitünő volt és a kacsacomb omlós és ízletes. Lehetet érezni a friss, vidéki jújtúrót. Ajánlásra megkóstóltuk a Mákos Gubájukat ami valóban mennyei volt azzal a madártej mártással ami egy nagy dobást adott hozzá.  A borlapon most dolgoznak és alig volt amiből lehetet választani.

Még adjunk nekik egy kis időt hogy összerázódnak és hozzászokjanak a nagy városhoz!

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO