Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Újbor és Sajt Fesztivál

2017. november 17.

A hagyományok szerint november utolsó hétvégéjén tartják Budapesten, a Vajdahunyadvárban a Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivált. Kóstolja meg Magyarország legjobb újborait és kiváló kézműves sajtjait november 25-26 között!

Az idén már tizennegyedik alkalommal megrendezendő Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál több érdekes programjával együtt lehetőséget teremt arra, hogy a nagyközönség és a szakmai látogatók megismerhessék Magyarország borvidékeinek és tájainak legkiválóbb újborait és ízletes sajtjait. A vendégek személyesen találkozhatnak a termelőkkel és szakmai tájékoztatást kaphatnak az újborok és a sajtok készítésének mesterfogásairól.

Az idei rendezvény díszvendégei a magyar mediterránnak is becézett 
Villányi Borvidék, a sokszínű Somogy megye és a „magyar tenger” turizmusát, gasztronómiáját szívén viselő Balatoni Kör.


Az eseményt megelőzi az újborok versenye, melyeket a fesztivál ideje alatt a helyszínen, a termelők kínálásában lehet megkóstolni.
A Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál célja, hogy az ország minden részéről összehozza a termelőket és a fogyasztókat. A november 25-26-ra szervezett rendezvénynek kiemelkedő szerepe van abban, hogy bemutassa az új évjáratot, a feltörekvő fiatal borászgenerációt. Ezen túl pedig fontos szerepet játszik, hogy felhívja a figyelmet a  minőségi magyar élelmiszerekre, formálja a vásárlói tudatosságot és ösztönözze a helyi termékek fogyasztását.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO