Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Szekszárdi Szüreti Napok

2016. szeptember 12.

Egy borvidék életében a legmozgalmasabb időszak a szüreté. Ebbe a pezsgő és izgalmas őszbe kaphatunk betekintést, ha szeptember harmadik hétvégéjén ellátogatunk a Szekszárdi Szüreti Napokra.

A Szekszárdi Szüreti Napok egy összművészeti fesztivál, ahol négy napon át, szeptember 15. és 18. között igényes programokkal, kiállításokkal, koncertekkel, hagyományőrző kézműves vásárral, a tájegységre jellemző ételkínálattal és szüreti felvonulással várják a vendégeket, akik a Borudvarban szekszárdi pincészetek borait kóstolhatják.
 
A rendezvény leglátványosabb eseménye a szombat délutáni szüreti felvonulás. A menetben megjelennek a szürettel kapcsolatos eszközök, hagyományok, színpompás viseletek, valamint néptáncegyüttesek is.
A Szekszárdi Szüreti Napok rendezvényen a részvétel ingyenes. A borkóstolás és az ételfogyasztás áráról a standoknál tájékozódhat.
A Borszemináriumra jegyek kaphatók a Garay Élménypincében (Garay tér) és a Szekszárd Borvidék Kft. irodájában (Szekszárd, Táncsics u. 3.), illetve az előadások előtt a helyszínen. 
Jegyár: 1300 Ft / előadás
Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO