Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Paloznaki Jazz Piknik

2015. augusztus 04.

Augusztus 7-8-án újra megrendezik a Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján. Ilyenkor Paloznak utcái megtelnek élettel: illatokkal, zenével, andalgó emberekkel. Tavaly a két nap alatt közel ötezren látogattak el a festői kis faluba.

Röviden:

Paloznak
: picinyke falu hatalmas vendégszeretettel.

Jazz Piknik: a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók.

Bővebben:

A Balaton északi partján, a dombon megbúvó Paloznak augusztusban két napra színes forgataggá változik. Az utcák megtelnek borospoharakkal sétálgató emberekkel, a Tájház udvara élőzenés klubbá változik, a faluhatáron, a nagyszínpad előtt a fűben fesztiválozók piknikeznek és száll a jazz a levegőben.
2015-ben a szervezők ismét 2 színpaddal és 12 felejthetetlen koncerttel készülnek. A Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított nagyszínpadon a csillagos ég alatt rangos előadókkal és különleges koncertekkel találkozhatnak a látogatók.

Fellépők:

A T-Systems nagyszínpadon péntek este az Amoeba, Fábián Juli & Zoohacker, majd a nemzetközi jazz fesztiválok egyik legnagyobb sztárja, a Jazzanova ad koncertet. Szombaton az Infinity kezdi az estét, utánuk a Soul Surge következik, majd egy igazi jazz csillag lép színpadra: a szaxofonlegenda, Candy Dulfer perdíti táncra a közönséget.

A Tájház udvarán a Homola Pincészet színpadon pénteken a Marosi Zoltán Band, Pribojszki Mátyás és zenekara, majd Little G. Weevil lép fel. A szombat Myra Monoka live act-jével indul, majd Gubás Gabi és zenekara valamint a Barabás Lőrinc Quartet ad koncertet. Idén új helyszínnel bővül a fesztivál, a Jazz teraszon a fellépő zenészeknek lehetőségük lesz random örömzenélésre és akár alkalmi formációk kipróbálására is.

Ahogy tavaly, idén is számítani lehet meglepetésekre, egyedi közreműködésekre, performanszokra. Napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel interaktív fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legfelkapottabb éttermei biztosítják majd a harapnivalókat. A tökéletes zenei élményt kiváló hang- és fénytechnika garantálja.

A rendezvény fő szervezője a Homola Pincészet, társszervezője Paloznak Önkormányzata. A Jazz Piknik a Nagyon Balaton programsorozat része.

Jegyek:

 fesztiválbérlet 11500 Ft, napijegy (2 színpad) 6900 Ft

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO