Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Őrült latin fiesta Villányban!

2016. június 07.

A forróbbnál is forróbbnak ígérkeznek a június 10-11-ei napok Villányban. Az ötéves Gere Jazz Fesztivál egy őrült latin fiestával ünnepel, ahol a sztárvendég a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója, énekese és annak új együttese lesz.

Egy fesztivál életében öt esztendő nem rendkívüli idő, mégis okot ad az ünneplésre, ezért a soron következő, V. Gere Jazz Fesztivál a latin fiesta tematika köré épült. Az eseményen illatok, ízek, zamatok keverednek pezsdítő dallamokkal és varázslatos látvánnyal. A vendégek képzeletben egy Villány mediterrán levegőjénél is forróbb világba repülhetnek.

Az eseményt egy szűk körű garden partiként kell elképzelni, melynek ezúttal is Gere Attila Pincészete ad helyet (7773 Villány, Erkel Ferenc utca 2/A). A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a közönség fogékony az esemény tematikájára, amelyet az öltözködésével juttat kifejezésre. A latin kulisszák közt panamakalapban, salsa ruhában otthonosan mozog majd, aki elég bátor ahhoz, hogy a környezethez öltözzön. A koncertek szünetében salsaoktatás, mediterrán ételkülönlegességek, Gere Frici alapú koktélok várják a közönséget.

A tavalyi eseményről videó itt.

Az évfordulós fesztivál idei sztárja a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója és énekese, Mark Reilly, aki a hollandiai New Cool Collective zenekarral társult, hogy közösen rögzítsék a 2016 elején megjelenő, ‘The Things You Love’ című stúdióalbumot. Villányban megszólalnak a frissen kiadott lemez válogatott szerzeményei, amelyeket lépten-nyomon megközölnek a kultikus Matt Bianco zenekar legnagyobb világslágerei, mint például a “Whose Side Are You On?”, a “More Than I Can Bear”, a “Half A Minute” vagy a “Get Out Of Your Lazy Bed”. A kilenctagúvá bővült népes együttes fellépésének kuriózuma, hogy ez a felállás és műsor Magyarországon az V. GERE Jazz-Fesztiválon debütál.

Aki tehát kíváncsi arra, hogy 1986-os Yeh, yeh című slágere óta hová fejlődött a művész, Mark Reilly, annak az V. Gere Jazz Fesztivált június 10-11-én kár kihagynia!

PROGRAM

péntek
18:00 óra:      Kapunyitás
19:00 óra:      Enyedi Sugárka JazzTett
21:00 óra:      Ricardo Salsa Club
 
szombat
17:00 óra:      Kapunyitás
18:00 óra:      Pátkai Rozina Quintet
20:00 óra:      Barrio Latino
22:00 óra:      Matt Bianco (Mark Reilly) & New Cool Collective

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO