Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Mitiszol Fesztivál

2017. november 10.

A Terra Hungarica 7. alkalommal rendezi meg nagyszabású kóstolóját, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. November 18-án irány a Millenáris D Épülete.

 Idén sem lesz ez másként, hiszen az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (11 borvidék, közel 30 bortermelő) túl, a tavalyihoz hasonlóan külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről. A közös nevező továbbra is atermészethűség. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre.
 
PROGRAM

Ahogyan az a Mitiszolon lenni szokott, idén is a sétáló kóstoló lesz a főszerepben (12.00 -19.00) autentikus borokkal, azonban egészen izgalmas és fesztiválunk történetében rendhagyó újdonságokkal is készülünk: a 42 Coffee a rendezvényen tartja meg a Magyarországon elsőként megrendezett barista liga 3. fordulóját, a Házikó pedig legújabb, “Miteszel” névre keresztelt projektjének bemutatására készül. Egyéb ital kategóriában is lesznek új arcok és olyan ígéretes kisvállalkozások, akikben szó szerint benne van a vitamin, így mindenképpen szeretnénk megmutatni őket. Aki megéhezik, annak pedig organikus alapanyagokból készült ételeket kínálunk, így ebédelni és vacsorázni is mindenképpen itt érdemes. 

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO