Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Júliusban ismét elstartol a Villányi Rozé Fesztivál

2017. július 13.

Július 14-én és 15-én, 23 borászat és többszáz közreműködő részvételével immár hetedik alkalommal rendezi meg Villány Város, nemzetközi hírű ingyenes fesztiválját, a Rozé Fesztivált.

A legfrissebb rozé borok mellé különleges gasztronómiai élmények, karneváli hangulat, nagyszínpadi koncertek, borbarangolás, karibi hangulat és latin fiesta, retro disco és minden idők legrózsaszínűbb jelmezes futóversenye, a RozéMaraton ismét várja a villányi Rozé Fesztivál vendégeit. A fesztivál központi helyszíne ezúttal is a 2012-ben épült, közel 12 ezer főt befogadni tudó Villányi Rendezvénytér és Fogadóépület, ahol a minőségi koncerteken kívül a látványos RozéMaraton a fesztivál egyik kiemelt eseménye.

A péntek délután kezdődő két napos fesztivál esti nagyszínpadi produkciói 19 órakor a Pixelplantszenekar koncertjével indulnak, majd 21 órától Puskás Peti zenekara, a The Biebersígér galaktikus zenei élményt. Az esti program az Intermezzo Latin Clubvérpezsdítő latin fiestájával zárul. Szombaton a családi programok sokasága mellett 10 órától Szársomlyó hegyére várják a szervezők az érdeklődőket, akik egy különleges borbarangoláson vehetnek részt. Kora délután, 16.30 órakor a RozéMaraton futói zenés felvonulás kíséretében rajtolnak majd el a Rendezvénytérről. A legrózsaszínűbb jelmezes futóverseny versenyzőinek 3 km-es távon kell rátermettségüket bizonyítani, hiszen a részvevők – felnőttek, gyerekek és a csapatban indulók egyaránt – rozé fröccs és málnaszörp frissítők kíséretében futhatják végig a távot. A verseny zsűrije nem csak a gyorsaságot, hanem a jelmezek kreativitását is értékeli. A leggyorsabbak és a legötletesebb rózsaszín jelmezek viselői értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Az első befutók Gere Tamás és Zsolt Diófa Panziójában vendég-éjszakákat, a Bock Pincészetben és Gere Attila Pincészetében borkóstolón történő részvételt nyerhetnek a sok palack rozébor mellé, a „Legrozébb jelmezes” győztest pedig a balatonföldvári Hotel Három Hattyú  kényezteti majd értékes különdíjával. A díjak átadását követően pedig a futók és a közönség is részese lehet a „nagy villányi szódaháborúnak”!
A szombat este 20 órától a slágerlistás Dallos Bogidebütál a villányi közönség előtt,  22 órától pedig a hazai fesztiválok egyik nagy kedvence, az Anna and the Barbiesvárja majd a rajongókat.
 
 
További információ: http://www.villanyiborfesztival.hu/roze/
 

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO