Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ízek és Borok

2011. november 17.

Idén novemberben először kerül megrendezésre a Hungexpo új kiállítása, a nemzetek konyháival és boraival foglalkozó „Ízek és Borok”. A rendezvény holnap indul, és három napon át tart.

Kíváncsi arra, hogy a brazil konyha miben tér a magyartól? Mi az indiaiak kedvenc édessége? Mitől lesz egy chéf Michelin csillagos? Van-e a különbség a női és a férfi borászok között? Vagy hogy melyik magyar ételhez melyik magyar bor passzol? Minden kérdésére választ kap a Hungexpo első, nagyközönség számára nyitott gasztronómiai rendezvényén, mellyel a szervezők új hagyományt szeretnének teremteni.

Többek között híres séfek és borászok, európai és távol-keleti ételspecialitások, újbor fesztivál, valamint izgalmas pálinka kóstoló vár mindenkit.  Fűtött pavilonban idézheti fel minden látogató a nyári, kora őszi fesztiválok kellemes hangulatát, megkóstolhatja különböző nemzetek ételspecialitásait, ízelítőt vehet hazánk 20 vezető éttermének kínálatából, tanácsokat kérhet a neves magyar és külföldi chéfektől. Belekortyolhat kiváló magyar borokba és pálinkákba, ötleteket meríthet, hogy mi kerüljön az asztalra az ünnepek alatt. Ha valamelyik nedű különösen ízlett, azt kicsi vagy nagy tételben kedvezményesen megvásárolhatja a helyszínen. Egy pohár ital mellett élvezheti mindenki a jazz-estet pénteken, szombaton a Budapest Bár zenél.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO