Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ha November, akkor Bordeaux-i borok

2017. november 06.

Hazánkban a vörösborok kedveltsége megelőzi mind a fehér-, mind a rozé- borokét. A Bordeaux-i November 18 programmal a bordeaux-i fajták, és azok házasításából készült borokat helyezik középpontba a szervezők.

A kínálatban fontos szerepet játszanak a klasszikus bordeaux-i szőlőfajták, a cabernet sauvignon, a cabernet franc, valamint a merlot. A Bordói programmal a bordeaux-i fajták, és azok házasításából készült borokat helyezzik középpontba, több mint 60 borászat és 15 egyéb kiállítóval.

 

Ezek aromagazdagsága, potenciálja gyakran komplex, különleges minőségű tételekben ölt testet. Emellett a cabernet franc kiemelt bemutatását tervezzük, hiszen ez a fajta hazánkban nagy jelentőséggel bír: egyedi karakterével, fűszerességével fajtaborként is magára irányítja a figyelmet.

November folyamán, a hűvösebb idő beálltával a vörösborokra fókuszálunk, ezeken belül is elsősorban a nagytestű borok kedvelőinek igyekszünk a kedvében járni. A pincészetek, vendéglátóhelyek mellett a kereskedések, szaküzletek együttműködésére kiemelten számítunk, hiszen a karácsony közeledtével a bor ajándék szerepét is hangsúlyozni szeretnénk.

 

Helyszín: Corinthia Budapest (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43.)  14:00-22:00 óra

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO