Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

9. Prestige Reserve Díjátadó

2019. január 09.

A Prestige Reserve Club szakmai és média zsűrije 2018-ban kilencedik alkalommal ítélte oda a Prestige Award-ot az adott év legnagyobb presztízsű borászatainak hazai és határon túli kategóriában.

A díjátadóra ezúttal is a Kárpátia Étteremben került sor 2018. december 12-én. A neves elődök, Szepsy István (2010, 2013), Lőrincz György (2011), Takler Ferenc (2012), Jásdi István (2014), Heimann Családi Birtok (2015), Disznókő Szőlőbirtok (2016), Etyeki Kúria (2017) után idén a vándordíjat a Figula Pincészet és a Bott Pincészet kapta.

Egy szakmai díjhoz méltóan a szavazásra felkért 50 fő szorosan borszakmai körökből (borszakértő, borszakíró, sommelier, gasztronómiai vállalkozó), valamint az elmúlt évek díjazott borászatainak képviselőiből került ki. A zsűri a döntésénél a következő szempontokat vette figyelembe: a borászat szakmai tekintélye, teljesítménye, ismertsége, jó hírneve, hitelessége, fogyasztói megítélése, borainak kiválósága, elismertsége, a márka pozícionálása, ismertsége, elfogadottsága, a vállalkozás sikeressége, piaci pozíciója, a borászat forgalmazási helyei, értékesítési csatornái. A nyertesek teljesítményét Csizmadia András és Niszkács Miklós zsűritagok méltatták. A Prestige Awardot megszemélyesítő Bacchus szobrot Doszpod László alapító, valamint a projektet támogató Budapest Week Publishing képviseletében Freed Péter kiadótulajdonos adta át. A díjátadást egy gálavacsora követte a Kárpátia Étteremben, ahol a menü az Etyeki Kúria, a Figula és Bott Pincészet boraihoz készült.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO