Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

"You Eat, We Give" - Több mint 11 millió forintot gyűjtött össze a Marriott az SOS Gyermekfalvaknak

2020. február 26.

A nemzetközi Marriott szállodalánc immáron sokadig éve rendezte meg a „YouEatWeGive” néven futó globális jótékonysági programját.

2019 őszén, két hónapon át, három budapesti és egy kecskeméti hotel éttermei minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatták a nehéz sorsú fiatalok számára elindított kezdeményezéseket, amelynek célja a fiatalok munkanélküliségének visszaszorítását segítő alap létrehozása. A promóció része a Marriott ’World of Opportunities’ kezdeményezésnek, amelynek keretében az európai Marriott szállodák hátrányos helyzetű fiataloknak nyújtanak segítséget – szakképzést és egyéb lehetőségeket biztosítva – hogy a bennük rejlő tehetséget és tudást kibontakoztathassák. A programban hasonlóan a tavalyi évhez, a DSK Wine & Grill (The Ritz-Carlton, Budapest), a DNB Budapest (a Budapest Marriott Hotel ), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) vett részt. Közösen több mint 11 millió forintot sikerült az idén is összegyűjtenünk.

"Fontosnak tartjuk, hogy a szülők nélkül élő gyerekek is megkapják mindazt a támogatást, amit a családban élő kortársaik. A közösen összegyűjtött adományra nagyon büszkék vagyunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni vendégeinknek a hozzájárulásukat és támogatásukat!" – szól a szállodalánc üzenete.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO