Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Végre újraindul a buliélet is a Plázson!

2021. május 27.

Úgy fest, végre minden összeáll, hogy ezen a nyáron is feledhetetlen nappalokat és éjszakákat tölthessünk a Plázson, immáron teljes fordulatszámon, ugyanis végre zöld utat kaptak a koncertek is. Június 5-én a Republic, a New Level Empire és Dj Dominique indítja a szezont a „Balaton nagyszínpadán”, egy héttel később pedig Majka & Curtis, Horváth Tamás és a Necc Party hozza mozgásba a bulizókat.

A siófoki „felüdülés-központ” hivatalosan a pünkösdi hétvégén nyitotta meg kapuit, most pedig végre eljött az, amire annyira vártunk: június 5-től teljes fordulatszámon indulhat újra az élet, hiszen végre szabad utat kaptak a koncertek is. Régóta vártunk erre a pillanatra, amikor a nappali ejtőzést és a balatoni naplementét az önfeledt, esti szórakozás követheti és újra együtt lehetünk, miközben a színpadon a kedvenceink zenélnek. A szezont is egy fergeteges estével indíthatjuk a Plázson, ahol a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.

Erre a koncertre a siófoki lakosok a Plázs vendégei, azaz ingyenesen élvezhetik a nyár első igazán felszabadult éjszakáját. A Plázs csapata ezzel a gesztussal szeretné megköszönni mindenkinek, aki a maga területén azon dolgozott, hogy mielőbb túl legyünk az elmúlt nehéz időszakon. Siófokiként nincs más dolgunk, mint regisztrálni itt.

Innentől pedig nincs megállás, és ahogy megszokhattuk, hétről hétre jobbnál jobb előadók koncertjeire rúghatjuk a homokot, így június 12-én Majka & Curtis, valamint Horváth Tamás lépnek fel, a hajnalt pedig a Necc Partyn köszönthetjük majd a ’90-es és 2000-es évek legkínosabb dalaival.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO