Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Végre egy Mikulásprogram, ahol a gyerek és a szülő is jól érezheti magát!

2019. december 05.

Hol találkozzon a gyerek a Mikulással, ha történetesen olyan kicsi, hogy nem jár még közösségbe? A megoldás a Szabadság Bisztró, ahol december 6-án, pénteken 16.00 és 18.00 között a gyereksarokban Mikulás várja a gyerekeket.

Szakállhúzás, habos kakaó, virgács helyett pedig ajándék. A Szabadság Bisztróban ilyen egy Mikulás-nap! Mindeközben a felnőttek sincsenek elfelejtve! Míg a gyerekek a Mikulással találkoznak, a szülők forralt bor, fűszeres almaital vagy a bisztró cukrászatának szezonális süteményeit kóstolva pihenhetnek meg a galérián, közvetlenül a gyereksarok mellett. Ugyanitt ráadásul beszerezhetik a karácsonyi ajándékokat is! „Elvihető adventi aprósüteményeinkkel, illetve előre csomagolt könyv-és borválogatásainkkal spórolunk időt azoknak, akik nem kívánnak részt venni a decemberi ajándékvadászatban, inkább az elmélyülést, az elcsendesedést választják” – húzza alá Sebők Manna, a Szabadság Bisztró ügyvezetője, aki maga is híve a slow life-nak. Az ő ötlete volt, hogy a szezonális forró italok idén nagyszüleink zománcos bögréiben érkezzenek a vendégek asztalára, ami garantáltan nosztalgikus hangulatba ringatja azokat, akik megismernék egy patinás – 117 éves –  vendéglátóhely mai arcát, Ady egykori törzshelyét.

A december 6-i eseményre jelentkezni emailben, az esemény Facebook-eventjén vagy a Szabadság Bisztró elérhetőségein lehet: +36 30 358 5827; info@szabadsagbisztro.hu

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO