Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Vegan Food Fest a tetőn

2017. szeptember 05.

A WestEnd parkosított Millenium Tetőkertjére költözik szeptember második hétvégéjén Magyarország egyik legizgalmasabb gasztronómiai fesztiválja, a kifejezetten növényi ételekre specializálódott Vegan Food Fest.

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a növényi ételek ünnepe védjegyet viselő Vegan Food Fest, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a növényi alapú ételek sokszínűségébe. Magyarország kedvenc vegán, vegetáriánus és vegán-barát éttermei, cukrászdái, street foodosai és bisztrói gondoskodnak majd a négynapos ízkavalkádról szeptember 7. és 10. között.

A rendezvény egyik különlegessége, hogy mindegyik kiállító egy olyan előétellel, főétellel vagy desszerttel készül, amelyet csak a rendezvény keretein belül lesz lehetőség kóstolni. Azaz sem a rendezvény előtt, sem a rendezvény után nem teszik étlapra a vendéglátó egységek a kifejezetten Vegan Food Festre megálmodott ételkülönlegességeiket. 

Az egyedi gasztro-kreálmányokon túl természetesen a sokak által megszokott ételek vegán megfelelőjét is lesz lehetőség majd beszerezni. Kóstolhat majd a nagyérdemű tejmentes fagylaltokat és jégkrémeket, vegán hamburgereket és hotdogokat, érlelt sajt és felvágott alternatívákat, nyers ételeket, és kihagyhatatlan veganizált magyar, valamint nemzetközi konyhai fogásokat.
 
 
 
Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO