Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Városnézés kicsit másképp

2022. augusztus 11.

Izgalmas belegondolni, hogy Budapestet egy teljesen új perspektívából, közvetlenül a vízről szemlélhessük. A SUP Budapest csapata számos alkalmat kínál, hogy a megszokottól teljesen eltérően a Dunán ringatózva gyönyörködhessünk Budapest ikonikus épületeiben és kiszakadhassunk a hétköznapok sodró zsongásából.

Mi is az a SUP? Az angol Stand Up Paddle rövidítése, melyet állva evezésként fordíthatunk leginkább magyarra. Egy olyan egyre divatosabbá váló szabadidős tevékenység, melyet kortól teljesen függetlenül űzhetünk és élvezhetünk. A SUP Budapest csapata 2014 óta szervez SUP túrákat, ahol szakképzett és mindig figyelmes túravezetőiknek hála mindenki biztonságban érezheti magát.

A Budapesti városnéző túrák a Római-partról indulnak és a belvárosnál érnek véget. Hajnalban a vízről kísérhetjük végig a város ébredését, ahogy a nyugodt némaságot felváltja a főváros reggeli lüktetése és az alig hallható neszek nyüzsgő morajlássá alakulnak. Az esti túrák alkalmával pedig lehetőségünk nyílik átevezni a milliónyi színben pompázó városon és élvezni a lemenő nap utolsó sugaraival megvilágított Parlament és Budai Várnegyed elképesztő látványát. Annyit, minden túlzás nélkül kijelenthetünk, hogy varázslatos élmény.

A túrák időpontjai itt találhatóak.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO