Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Újranyitja szállodáit és kedvezményekkel várja az egészségügyi dolgozókat a Hunguest Hotels

2021. április 29.

Tíz szállodában várja a vendégeket a Hunguest Hotels május 7-étől,  háromban all incluse akcióval. Az egészségügyi dolgozók megfeszített munkáját külön a szektornak szóló kezdeménnyel szeretné megköszönni a szállodalánc. Az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba. A következő három hétben pedig, a 2021. december 17-éig szóló foglalásokra, 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe az egészségügyi dolgozók. Az egészségügyi kedvezmény munkáltatói igazolással vehető igénybe, amelyet érkezéskor kell bemutatni. A dokumentum letölthető a Hunguest Hotels weboldaláról.

A Hunguest szállodáit az üzleti utazók változatlan feltételekkel, míg az üdülési célból érkező vendégek védettségi igazolvánnyal vehetik igénybe. A kényszerű szünet után most a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol és Hunguest Hotel Apollo, a gyulai Hunguest Hotel Erkel, a szegedi Hunguest Hotel Forrás, a zalakarosi Hunguest Hotel Freya, a tapolcai Hunguest Hotel Pelion, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce Gold, a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó, a mátraházi Lifestyle Hotel Mátra és az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference nyitja meg a kapuit.

A szállodalánc igyekezett kihasználni a kényszerű leállást. A HotelHero jótékonysági akcióhoz kapcsolódva - amely idén a Best of Budapest & Hungary Helping Hands díját is elnyerte - a Hunguest Hotel Sóstó és a Hunguest Hotel Forrás a Magyar Vöröskereszt segítségével adományozott 1200 adag ételt a rászorulóknak.

Az elmúlt fél évben számos fejlesztést is megvalósítottak, amelyeket a vendégek zavarása nélkül nem lehetett volna kivitelezni. Bizonyos szállodák (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel BÁL Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, és a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) kifejezetten a felújítás miatt zártak be még 2020 márciusában, ezekben az OPUS GLOBAL és a Hunguest Hotels közleménye szerint az ütemterv szerint zajlanak a felújítási munkálatok, és az év során több házat is kinyithatnak.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO