Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Újra hódít a Sunday Brunch!

2020. július 23.

A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Paris Budapest Éttermében újraindult a már nagy hagyománnyal rendelkező Sunday Brunch, mely a vasárnapi családi ebédek örömteli hagyományát szeretné visszacsempészni a 21. századi, COVID-19 utáni életbe. Természetesen egy kicsit újragondolva, az új higiéniai szabályokat követve.

Étterembe járni jó! Főleg nyáron, amikor egy kellemes ebédet vagy vacsorát már a szabadban is eltölthetünk a napernyők alatt. Hazánkban egyre inkább erősödik az étterembe járás hagyománya, hiszen a széles és változó kínálatban mindenki megtalálhatja ízlésének, pénztárcájának, sőt a hangulatának is megfelelő helyet. A választék óriási, és szinte lehetetlen válogatni a mindennapi akciók, ünnepi menük, a személyre szabott ajánlatok között: már szinte minden vendéglőben van business lunch, nőnapi menü, Márton napi menü, vagy éppen valamilyen étel köré tematikusan épülő menüsor. 

Van egy olyan étkezési forma is, mely sosem megy ki a divatból, és kicsik, nagyok, öregek és fiatalok is élvezettel választják, nem véletlenül. A Sunday Brunch hagyománya régre nyúlik vissza: a vasárnapi ebéd a régi családi hagyományokat és összejöveteleket idézi fel, mikor egy asztal köré ült mindenki és jókedvűen, ínycsiklandó fogások mellett beszélte meg a héten történt fontosabb eseményeket. Ezt a hagyományt erősíti a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Paris Budapest Étterme is, a Sofitel Sunday Brunch programmal.

Az étteremben nagy hangsúlyt fektetnek a családosok kényelmére, biztonságára és igényeire, a járványügyi helyzet miatt kialakult higéniai előírásokra is. Minden Sunday Brunch egyedi menüválasztékot és felejthetetlen élményt kínál, 6500 Ft/fő áron, az étterem ráadásul a 10 éven aluli gyermekeket teljesen ingyen fogadja, speciális gyerekmenüvel és egy kis meglepetéssel! A brunch ajánlat egész vasárnapra érvényes! A menüsorról azt és annyit választhatunk, amennyit csak szeretnénk.

Az aktuális menüsort megtalálja az étterem honlapján! A parkolás sem lehet akadály, annak ellenére, hogy a belváros egyik legcsodásabb és legzsúfoltabb részéről beszélünk, hiszen 2 órán keresztül ingyenes parkolást biztosít az étterem a hotel mélygarázsában.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO