Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Újra Csak a Mentes Kupon Napok!

2021. február 26.

2021. március 4-7. között ismét élhetünk a Csak a Mentes Kupon Napok adta lehetőségekkel. Az idei első Tudatos Vásárlók Ünnepén mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

„Még soha nem voltak ekkora kedvezmények a CSAM Kupon Napokon. Országszerte több mint 30 cég csatlakozott idén is a kezdeményezésünkhöz 10-50% kedvezménnyel” – mondta Herczeg TG Andrea, a Csak a Mentes tulajdonosa.

A speciális diétát folytatók tökéletesen tudják, mennyire megterheli a pénztárcánkat a mentes étkezés, ezért érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy könnyítsünk a családi büdzsén. A Csak a Mentes Kupon Napok már évek óta ebben segít a mentesen élők közösségének.

A Csak a Mentes Kupon Napok abban különbözik más kuponos akcióktól, hogy itt kizárólag glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán termékekkel, ilyen árukat kínáló vendéglátóhelyekkel, valamint natúr és biokozmetikumokat, -tisztítószereket és zero waste termékeket gyártókkal, forgalmazókkal találkozhatunk, sőt féláron juthatunk hozzá nyersvegán főzőtanfolyamhoz is.

„A dátum nem véletlen, hiszen a Csak a Mentes Kupon Napokhoz minden évben a nőnaphoz kapcsolódik, mert ezzel is kedveskedni szeretnénk a tudatos nőknek és családjaiknak” – folytatta Herczeg TG Andrea.

A járványhelyzet miatt a CSAM Kupon Napokon résztvevő vendéglátóhelyeken természetesen csak elvitelre lehet igénybe venni a kedvezményeket, illetve a gyártóknál, forgalmazóknál is a webshopokon keresztül tudunk vásárolni.  

Az eseményhez regisztrációt követően csatlakozhatunk, majd e-mailben kapjuk meg a kuponokat és a webshopos vásárláshoz szükséges kuponkódokat. Ezeket 4 napig, a CSAM Kupon Napok ideje alatt lehet felhasználni.

A CSAM Kupon Napok nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az ételérzékenységgel élők nehézségeire, és további támogatókat szerezzen ennek a nemes ügynek. Az akciók az áprilisi Csak a Mentes Húsvéti Szabadtéri Vásáron folytatódnak a Római Parton.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO