Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Új igazgató az Aria Hotel Budapest élén

2021. július 12.

Több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező igazgató érkezett júniusban az Aria Hotel Budapest élére. A luxus butikhotel, melyet korábban a világ legjobbjának is választottak a vendégek szavazatai alapján, Nádas Gábor vezetése alatt működik tovább.

„Megtiszteltetés, hogy csatlakozhatom az Aria Hotel Budapest csapatához. Szakmai aranyszabályként vallom, hogy többet kell nyújtsunk a vendégnek annál, mint amit mi magunk elvárnánk, és ezt az Ariában még magasabb szintre emeljük” – mondja Nádas Gábor. A MSZÉSZ Év Szállodása díjával kitüntetett szakember célja, hogy tovább erősítse a magas minőségű kiszolgálásáról ismert Aria Hotel Budapest kiemelkedő pozícióját a helyi, a regionális, valamint a nemzetközi piacokon.
Noha a pandémia súlyosan érintette a hazai szállodaipart, az Aria Hotel Budapest az üzleti modell megújításának köszönhetően átvészelte az elmúlt évet. Tolnai Máté értékesítési igazgató, illetve Magyar Kornél zeneigazgató a kezdetek óta erősítik az Aria Hotel Budapest csapatát. A szálloda vezetősége mindig is nagy hangsúlyt fektetett a tehetséggondozásra, ennek eredményeként a szintén nyitás óta a hotelben dolgozó Korányi Márk, Front Office Manager pozícióból Rooms Division Managerré lett kinevezve, míg Pálfi Csaba Assistant Food & Beverage Director pozícióból jutott el a részleg igazgatói székéig.

Az Aria Hotel Budapest június 1-jén nyitotta meg újra kapuit. A hotel wellness részlege, a Harmony Spa a belföldi fürdőkedvelők igényeihez is alakított kezelésekkel várja a vendégeket. Újra látogatható a Bazilika kupolájára és a Budai Várra pazar kilátást nyújtó High Note SkyBar is, amelynek forgalma máris visszatért a 2019-es szintre, annak ellenére, hogy továbbra is nélkülözni kénytelenek a külföldi vendégeket.

A Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest nyitása óta elnyerte a szakma legrangosabb nemzetközi elismeréseit: a TripAdvisor.com ranglistáján, a Travelers’ Choice Awards-on a vendégértékelések alapján a világ legjobb szállodájának választották 2017-ben. A Condé Nast utazási magazin olvasói szavazásán, a Traveler Readers’ Choice Awards-on Közép-Európa legjobb szállodája kategóriában végzett az első helyen. A ReviewPro.com 2,7 millió vendégértékelést elemző Top Luxus Hotel és Márka Riportja a világ hatodik legjobb luxusszállodájaként értékelte az Ariát. Végül a rangos Travel + Leisure ranglistáján Európa 10 legjobb hotelje között foglal helyet a budapesti, zenei tematikájáról is ismert butikhotel.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO