Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Tudd meg, miben vagy bajnok!

2017. január 06.

A legmodernebb technológiákat alkalmazó, egyedülálló perspektívákból készült képanyaggal lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos tesztekkel tarkított kiállítás nyílik január 13-án Budapesten, a Millenárison.

„A bajnok – The Champion” című interaktív élmény-expo a Millenáris D épületében várja a nagyközönséget. A januári hazai bemutatkozás a kiállítás világpremierje, ezután a kiállítás nemzetközi turnéra indul. Mindenki, akit egy kicsit is érdekel a sport, a mozgás és a bajnokká válás, április közepéig látogasson el a Millenárisra! Az 1500 m2-es alapterületű kiállításon tucatnyi sport-játék és teszt várja az érdeklődőket több mint 50 játékállomáson, s megismerhetünk több ezernyi adatot, érdekességet a sportágak történetétől a bajnokká válás legapróbb rejtelmeitől, a legnagyobb eredményekig.

Az először itthon látható „interaktív élmény-expo” minden szempontból unikálisnak ígérkezik. Egyrészt a nemzetközi szinten is egyedülálló látványvilágával, nagy felbontású képeivel, lassított felvételeivel, izgalmas perspektívából készült vizuális megoldásaival a sport eddig felfedezetlen világába repíti a nagyérdeműt. Másrészt a látogató aktív részese is tud lenni a játéknak vagy akár a csúcsra törő küzdelemnek, s a kiállítás egyedisége abban is rejlik, hogy az aktív közönség teljesítményét monitorozni képes rendszer – ha játékos formában is – felméri minden egyes vendég képességét, segíti a szülőket a gyermekeik sportágválasztásában és akár megmutatja a bajnokká válásuk esélyeit. Mert, ahogy Benedek Tibor, sokszoros vízilabda olimpikonunk, a kiállítás fővédnöke mondja: „Bajnoknak lenni, az mindenkinek az álma. (...) És ha valaki nyer, akkor sose véletlenül nyer, hanem azért mert nagyon sokat tett. És aztán ezt a győzelmet nem lehet többet elvenni. Az ott van és az ember az egész életében - a maga előnyeivel és hátrányaival - viszi magával mindenhova.”

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO