Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Toto Cutugno koncert Budapesten

2019. február 21.

Toto Cutugno olasz zeneszerző, énekes 75. születésnapja alkalmából, önálló nagykoncerttel Budapestre látogat. Április 27-én ismét elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok általa közvetített hamisítatlan mediterrán életérzését. 

Toto Cutugno az 1960-as évektől van jelen hazája könnyűzenei életében. Világsztárként az 1980-as évektől jegyzik, mikor a Solo noi című dallal megnyerte a San Remo-i dalfesztivált. Ezt követően sorra jöttek a nagy slágerek, mint a L’italiano (Lasciatemi Cantare), a Donna Mia, Soli, amelyek meghódították Európát és a nagyvilágot egyaránt. 1992-ben az Insimie című dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Toto budapesti, közel két órás koncertjén elhangzanak a nagy világslágerek, mint a L’italiano, a Solo noi, a Donna donna mia, Soli, Innamorati, csakúgy, mint a Serenata vagy az Insimie című dalok. Számos dalt ezúttal, szimfonikus zenekari kísérettel tekinthet meg a budapesti közönség. Az 52 tagú szimfonikus zenekart Alterisio Paoletti karnagy úr vezényli. A koncerten, közel 100 négyzetméternyi LED falon, lélegzetelállító látványra készülhetünk. A világsztárt a hatalmas kivetítőkön az élőkép közel hozza szemünkhöz és szívünkhöz egyaránt!

Jegyek

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO