Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration - hamarosan Budapesten!

2020. január 10.

Hans Zimmer Hollywood legkeresettebb filmzeneszerzője. Az általa színpadra állított nagyszabású produkció – melynek kurátora és zenei rendezője is ő – európai koncertturnéra indul, melynek egyik állomása a magyar fővárosban lesz: a budapesti mega koncertshow  február 17-én lesz látható és hallható a Papp László Sportarénában.

Az Oscar, Grammy-és Golden Globe-díjas Hans Zimmer kétségtelenül korunk egyik legismertebb és legbefolyásosabb filmzeneszerzője. Egyedi hangzásvilága egy új korszakot teremtett Hollywoodban, és nagy formátumú alkotásai hosszú évekre meghatározták a filmek drámai hangzásvilágait. Hatalmas mozifilmes kasszasikerek azok, melyeket a zeneszerző maga mögött tudhat: töbek között Oroszlánkirály, Gladiátor, Karib-tenger kalózai, Da-Vinci kód, A sötét lovag, Eredet, Csillagok között, Dunkirk.

Az idei turnén ugyan Hans Zimmer személyesen nem lesz jelen, a meghívott szólisták és fenomén barátai feledhetetlen koncertélményt garantálnak, mely minden generáció számára szórakoztató tud lenni, hiszen modern hangzásvilágot ötvöz klasszikus zenekari felállással.

Jegyek

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO