Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Terrace Challenge - Új kihívás a Duna korzón

2018. június 07.

Formabontó programsorozatot indított a Budapest Marriott Hotel fitness klubja. A Terrace Challenge nevű kezdeményezés egyszeri alkalomnak indult, a váratlan népszerűségre való tekintettel azonban egy egész nyáron át tartó, hétvégi sportprogrammá nőtte ki magát.

Salsatone, saját testsúlyos tréning és számos egyéb, változatos edzésforma mutatkozik be a Duna-korzó gourmet teraszán. Bár a Peppers! Mediterranean Grill eddig konyhaművészetével szerzett hírnevet a fővárosban, ezúttal a Fitness and Health Club by Marriott számára ad otthont, július végéig minden második hét szombati napján. A programsorozaton való résztvétellel a kikapcsolódás és szórakozás mellett fontos lépést is tehetünk egészségünk megőrzéséért.

Professzinális edzők 60 perces zenés foglalkozás keretében a legkülönbözőbb edzésformákkal ismertetik meg a résztvevőket, így minden alkalom új kihívást jelent a sportolni vágyók számára. Az edzés után stresszoldó masszázsra is lehetőség nyílik, és az edzést követően a látogatók a Peppers! szombati svédasztalos ebédjén is részt vehetnek, így a sportos délelőttből egésznapos program is alakítható. A szervezők kortól és nemtől függetlenül minden sportolni vágyót szeretettel várnak, így egy családi program vagy baráti összejövetel is telhet az egészséges életmód jegyében.

További információ elérhető a Fitness & Health Club by Marriott honlapján, valamint facebook és instagram oldalán is.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO