Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Tavaszváró miniSVÉT Szigetmonostoron február 23-án - Te regisztráltál már?

2019. február 18.

Február végére pont elég a télből. Az évszak távozását a szigetmonostori Rosinante Fogadó egy tavaszváró eseménnyel sürgeti meg. 6 SVÉTterem, 12 étel, 1 világnézet - február 23-án.

 

MELY STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMEK LESZNEK OTT AZ ESEMÉNYEN?

• Kistücsök Étterem (Balatonszemes) - Jahni László séf
Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj) - Simon János séf
• Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma) - Gyurik Gábor séf
• Macok Bisztró és Borbár (Eger) - Macsinka János séf
Almalomb-Kulináris Kitérő és Találkozóhely (Hosszúhetény) - Illés Roland séf
• Rosinante Étterem és Fogadó (Szigetmonostor) - Jónás Gábor séf

A hat étterem séfjei kóstolómenükkel készülnek, melyeket 1000-2500 Ft/adag áron lehet megvásárolni. A rendezvény a Rosinante Fogadó belső helyiségeiben zajlik, de a program idejére a kertben fűtött sátor is lesz. Az eseményen lesz mini piac, ahol a vendégek megkóstolhatják a szigetmonostori helyi termékeket, a szervezők gyerekbarát szállodaként pedig programokkal készülnek a legkisebbeknek. 

HOL LEHET REGISZTRÁLNI?

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A vendégeket a sokadalom elkerülése érdekében a Rosinante Fogadó három turnusban fogadja. A szervezők azt kérik, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan el tudnak jönni február 23-án, mert a ház befogadóképessége limitált. Jelentkezni itt lehet, a férőhelyek erejéig.

A SVÉT SZTORI

Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Fogadóban 2012 februárjában jött létre az első gasztrorandevú, amely közel hozta egymáshoz a fogékony közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 17 vidéki étterem közös nevezője a minőségi konyha és a szívből jövő vendéglátás. A cél mindezek népszerűsítése évi egy nagy, illetve több kisebb rendezvény keretén belül azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ínyenc utazók fókuszába új, kevéssé ismert kulináris desztinációk kerüljenek.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO