Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Szolgáltatói összefogásra buzdítják a szakmát Budapest turizmusának beindításáért

2020. július 08.

Sosem látott szolgáltatói összefogás indul a főváros 2020-as forgalmának növeléséért. A szigorítások enyhítése önmagában kevésnek tűnik, ha a budapesti lakosság szokásához híven kirajzik a fővárosból a nyári hónapokban. A turizmusból élő szolgáltatóknak nehéz lesz fennmaradni turisták nélkül.

Erre kínál megoldás a #Budapestem - Téged vár! program. Duchai Márta, Tripadvisor szakértő és a projekt ötletgazdájának elmondása szerint a budapesti szolgáltatókat szeretnék összefogni, és olyan változatos programokat kínálni a lakosságnak, hogy azok szívesen töltsék az idejüket Budapesten is. Hiszen egy város attól lesz szerethető a külföldiek számára, ha az ott lakók szeretik, és ismerik, nem az épületek miatt.

A #Budapestem - Téged vár! program célja, hogy a helyi programok és szolgáltatók olvasztótégelye legyen, bemutatva a nagyközönségnek Budapest lüktető, vibráló, izgalmas oldalát, valamint rejtett kincseit arra ösztönözve őket, hogy minél több, számukra új szolgáltatást próbáljanak ki. A programhoz csatlakozó szolgáltatók a megnövekedett hírverésnek köszönhetően nem csak a nyári, hanem a szezonon kívüli időszakban is jelentős forgalomra és egy kialakuló új törzsvendégkörre számíthatnak a folyamatos kampányoknak és a felépülő közösségeknek köszönhetően. A program elsődleges célcsoportja a budapesti lakosság, emellett pedig a Budapestre érkező kirándulók. A projekt szervezőinek a célja, hogy a főváros ugyanúgy szerepeljen a belföldi turisztikai célpontok között, mint a Balaton vagy egy-egy nagyobb vidéki város. Rengeteg eldugott látnivalót, izgalmas történetet, egyedi lehetőséget rejt a főváros, ideje felfedezni őket.

A program keretein belül olyan szolgáltatások kapui is kinyílhatnak a nagyközönség előtt, amelyek eddig - természetüknél fogva - csak turisták részére voltak elérhetőek, illetve tipikusan ők vették igénybe őket. Így egy kicsit mi, városlakók is turisták lehetünk a saját városunkban. - fejti ki Márta. A programhoz csatlakozó szolgáltatóknak kiemelt bemutatkozási lehetőségük lesz a program honlapján, Instagram és Facebook oldalán, valamit a Budapestem - Téged vár! Facebook csoportban. A szolgáltatók részre egy szakmai zárt Facebook csoportot is terveznek létrehozni, amelyben hasznos, 1 perc alatt gyakorlatba ültethető online marketing tippeket kapnak a tagok, arra vonatkozóan, hogy megjelenésük még inkább a forgalmuk fellendülését szolgálja.

További információ a Budapestem programról

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO