Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Szezonnyitó programok a Vasúttörténeti Parkban

2023. április 04.

Húsvéthétfőn családi programmal várja a látogatókat Európa legnagyobb interaktív vasúti parkja, a fővárosi Vasúttörténeti Park.

    Az április 1-je óta nyári nyitvatartással üzemelő Vasúttörténeti Park április 10-én tartja meg a Húsvéthétfő a Vasúttörténeti Parkban elnevezésű egész napos programját.
    A rendezvényen 11 órától az Ákom-Bákom Bábcsoport a Világgá ment Csacsi és Bari című történetét adja elő, majd 13 órától az Aranykapu Hagyományőrző Társulat tavaszköszöntő műsora látható. A magyar népszokások interaktív, élőzenés előadás keretében is megjelennek a Vaga Banda gólyalábasok jóvoltából, akik többek között tojászsonglőrködéssel, látványos jelmezekkel, locsolóversekkel és tavaszköszöntő dalokkal érkeznek az eseményre.
    Működni fog a kerti vasút, a fordítókorong és a gőzmozdony, de ki lehet próbálni a kézi hajtányt és a pónilovaglást is. Mindemellett lesz arcfestés, kézműves sarok és állatsimogató, ahol a nyulakon kívül egy holland törpe kecske és kisgidái is várják a látogatókat. További információ itt található.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO