Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Szerdán indul az asztalfoglalás a jubileumi Országos Étterem Hétre

2024. február 21.

Szerdán indul az asztalfoglalás az Országos Étterem Hétre. A jubileumi, 25. rendezvényt ünnepelve a szokásosnál hosszabb ideig, március 7. és 24. között várja a vendégeket országszerte 177 étterem.

    A rendezvényre fix árú menüsorokkal, különleges fogásokkal és alapanyagokkal készülnek a részvevő éttermek. 
    A közleményben kiemelik, hogy több mint egy évtizede, a DiningCity Országos Étterem Hét rendezvény indulásakor még csak 26 étterem vett részt a programban, tavaly ősszel már több mint 160 vendéglátóhely mutatta meg magát. A látogatottság az első eseményhez képest csaknem nyolcszorosára nőve, legutóbb már több mint harmincezres számot tett ki.
    A résztvevő vendéglátóhelyek között megtalálhatók a legelismertebb éttermi rangsorok listás helyezettjei, így például Budapesten öt Michelin-ajánlással rendelkező étterem, vidéken pedig kettő: a Costes Downtown, a Flava Kitchen, a Hoppá Bisztró, a Mák Bisztró és a Spago by Wolfgang Puck, valamint a Lokal47 Kéthelyről és a Macok bisztró Egerből.
    Az idei tavaszi kínálat a rendezvény hagyományainak megfelelően gazdag: az induló éttermek a magyar mellett az indiai, thai, japán, libanoni, grúz, mexikói, francia vagy az olasz konyhát is reprezentálják. A séfek nem feledkeznek meg a glutén- vagy laktózérzékeny, a szénhidrátot kerülő, vagy a vegán vendégekről sem - emelik ki a közleményben.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO