Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Szavazz Budapestre!

2019. január 30.

Egy éve a legjobb 10 közé került Budapest a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 10 éve mutat utat a világutazóknak. Most ismét a legjobbak között versenyez a főváros a legjobb európai úticél címért! A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) információi szerint nagy esélyünk van a legjobbak között végezni! Csak egy kattintás, és közelebb kerülünk a címhez! Hajrá Budapest!

Budapest 2018-ban debütált a versenyen és rögtön a 8. helyet szerezte meg Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve összesen 17 745 szavazattal. Tavaly Wroclaw nyerte el az első helyet. 2019. február 5-éig bárki szavazhat és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destinations szavazásán is az első helyre kerüljön. Ide kattints!

Egy IP címről egyszer lehet szavazni, a szavazás lezárásáig még egy hét van hátra.

A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos social media felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO