Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

St. Andrea borvacsora az Astoriában

2018. június 06.

Izgalmas borvacsorával várja a minőségi gasztronómia híveit a Café Astoria Restaurant, ahol rendkívüli borok, 5-fogásos gourmet menü és a 104 éves, csodálatos hangulatú Astoria találkozik egymással.

Június 8-án Lőrincz György borai párosulnak Lakatos Tímea vezető séf ételkölteményeihez. Lakatos Tímea, a Café Astoria Restaurant vezető séfjének neve garancia a kulináris élményekre. Az első hazai Michelin-csillagos étterem, a Costes korábbi meghatározó személyisége ezúttal a 2014-ben és 2015-ben is az év pincészetének választott egri St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet boraira hangolt fogásokkal várja a gourmandokat.

A St. Andrea Szőlőbirtokon olyan egyedi, minőségi borokat készítenek, melyek csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraik természetes, hagyományos eljárással készülnek. „Lőrincz György azon kevesek közé tartozik” – írta korábban egy szaklap, “akit mindenki kedvel, mert finom és kedves ember, harmóniában él feleségével, Andreával, a négy gyerekkel és képes harmóniát teremteni a boraiban is. Eredeti, nagyon finom és modern, ugyanakkor egries (mindig szép savtérképű, átlátszó, telten sem lekváros, sokszor ásványos és intenzív) borait a fogyasztók és a szakma egyaránt magasra értékeli.”

Lakatos Zsófia vezető séf konyhája pedig olyan ételsort kínál, ami méltó párja lesz az egri nedűknek. Így asztalra kerül majd kecskesajt friss fügével, pácolt, citrusos fogas füstölt fürjtojással, diós kenyérrel és kaporolajjal. A menüsorban lesz még erdei gomba velouté szárnyasmáj raviolival, marhapofa lila burgonyapürével végül bodzás parfait, álom ropogóssal és házi bonbon meglepetés.

További részletek, asztalfoglalás és regisztráció itt.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO