Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Scorpions koncert 2024. június 29-én a Budapest Arénában

2024. január 09.

A scorpions visszatér Budapestre a „Love at First Sting” album megjelenésének 40. évfordulójára készült vadonatúj show-val.

    A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, klasszikussá vált albuma, a Love at First Sting megjelenésének 40. évfordulója alkalmából, és előadja a lemez dalait pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve.

    „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új shownkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek... Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!!!” - Klaus Meine.

    A Scorpions Németország első számú bandája és az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai rockzenekara. A mai napig a Scorpions több mint 120 millió lemezt adott el, több mint 5000 koncertet játszott, számtalan díjat nyert, és csillagot kapott a hollywoodi Rock Hírességek sétányán. További információk itt olvashatók.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO