Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Rudits Károly, a legendás Lou Lou étterem alapítója kiköltözött a szabadba

2019. július 03.

Képzelj el egy éttermet a Budai hegyekben, ahol az ablakon kipillantva a pazar táj, a Petneházy-rét zöldje tárul a szemed elé, miközben a legfinomabb, már-már a csúcsgasztronómiát idéző fogások ínycsiklandó ízeit élvezi kényelmes, modern, skandináv hangulatú enteriőrben. Ez a csábító kép már nem álom: Rudits Károly, a legendás Lou Lou étterem alapítója kiköltözött a szabadba, hogy egy igazi, családias atmoszférájú relax étteremmel, a MILI Gasztronómiával, valami egészen újat teremtsen a budai oldal gasztrobirodalmában.

A MILI Gasztronómia létrejöttét, a világ 100 legjobb éttermének nemzetközi toplistáján végzett Lou Lou-n kívül még olyan, a hazai kulináris világot meghatározó korábbi helyszínek is fémjelzik, mint húsos ars poeticájú, fúziós Carne di Hall és a magyar gasztronómiai hagyományokat a legkiválóbb alapanyagokkal ötvöző Vár a Speiz étterem. A hazai csúcsgasztronómia képviselőjének szakmai tudása és kreativitása kel új életre a mai európai bisztrókonyhát felelevenítő, évszakok szerint váltakozó fogásokban. A kifinomult szemlélet és mai kor igényei szerint kialakított, tradícionális, Magyarországon megszokott ízvilághoz és a nemzetközi konyha ételeihez a legkiválóbb ital- és borkínálat társul, a Petneházy Club Hotel halljában található drink bár sokszínű, minőségi italkválasztéka pedig – többek között - esti kikapcsolódáshoz szolgáltat ideális alapot.

A sokarcú MILI-ben válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból, a több évtizedre visszatekintő gasztronómiai tapasztalatból és innovatív szemléletből valódi ízköltemények és élmények születnek, így - a Petneházy Club Hotel szállóvendégeinek kiszolgálása mellett - a MILI Gasztronómia a környék gourmet közönségének igényeit is kielégíti, ugyanakkor baráti vagy családi események meghittsége mellé teremt elérhető kulináris álmokat és felejthetetlen pillanatokat.

A MILI Gasztronómiával párhuzamosan és azzal azonos színvonalon működik a MILI Green Events, amely rendezvény- és esküvőszervező, valamint helyszín egy helyen – az ízlésesen kialakított enteriőrök és maga a Petneházy-rét, álomba illő háttérként szolgálnak az “igen” kimondásához. A mesés szabadtéri környezet, a letisztult stílusú, melegséget árasztó belső terek, a magas minőségű szolgáltatások, a mai rendezvénytrendeknek megfelelő, saját eszközpark és persze, a minden részletre kiterjedő figyelem, egy helyen állnak rendelkezésre, azért, hogy a nagy nap valóban felejthetetlen élmény maradjon az ifjú pár és vendégeik számára egyaránt. A két rendezvényterem folyamatosan frissített dekorációjában alapelemek a zöld növények, amelyek élettel teli hangulata és könnyed, “semleges”, örökérvényű eleganciája ideális alapot szolgáltatnak bármilyen egyedi koncepció vagy atmoszféra megteremtéséhez. A MILI Green Events – dekoráció, hang- és fénytechnika tekintetében is - a legkiválóbb partnerekkel dolgozik együtt, azért, hogy a komplex szolgáltatásrendszernek köszönhetően az események, minden egyes elemükben, ügyfélre szabottan, az egyedi igényeket életre keltve valósuljanak meg, legyen szó esküvőről, nagyszabású szülinapról vagy céges rendezvényről. A MILI Green Events által képviselt irányvonalat és minőséget ugyancsak meghatározza a Mili Gasztronómiában megszokott szemlélet, a csúcsgasztronómia iránti elhivatottság és a meghonosítása során szerzett páratlan tudás, valmint a természetes eleganciához fűződő érzék.

Mindez körítésként szolgál azokhoz a kulináris élményekhez, amelyeket az egyes események cateringje tartogat - a konyhát Fenyő László irányítja, aki jelentős tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás terén. A szintén ügyféligény szerint meghatározott menüsorokban és mennyei fogásaikban szintén több évtized legmagasabb szintű gasztrónómiai tudása és a valódi ízkölteményekhez fűződő tehetség kel életre. Az ételek alapanyagainak magas minőségétől a teríték tökéletességéig, minden részlet különleges figyelmet kap az étkezés “fejezetében” is, amely szintén kulcs a megelégedettség és a felejthetetlen élmények megteremtéséhez. A MILI Green Events és a MILI Gasztronómia egyaránt hisz abban, hogy az apró alkotóelemek harmóniájából születik a magától értetődő, laza elegancia, amely ezen a különleges, budai hangulatú helyen nem a távolságot jelöli ki, hanem épphogy közelhoz a könnyedséghez, kényelemhez, a legfinomabb ízekhez és hangulatokhoz.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO