Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Rozé, Rizling és Jazz Napok augusztus közepén Veszprémben

2021. augusztus 09.

Rozé, Rizling és Jazz Napok augusztus közepén VeszprémbenIdén augusztus 13. és 22. között rendezik meg a Rozé, Rizling és Jazz Napokat Veszprémben, az Óváros téren.

Mészáros Zoltán, a fesztivál szervezőjének tájékoztatása szerint a VeszprémFest kísérőrendezvényeként 2011-ben indult ingyenes gasztro-kulturális rendezvény ezúttal is tíz napon át harminc magyar fellépővel várja az érdeklődőket. Érkeznek fiatal, pályakezdő zenészek, helyi zenekarok és neves együttesek is.
    Hallható lesz mások mellett a Szakcsi Lakatos Róbert Trió, Pribojszki Mátyás zenekara, a Jumping Matt and his Combo, Sapszon Orsi, a The Bluesberry Band, Király Martina és Gájer Bálint is.
    Minden nap három koncertet tartanak, a vokális jazz mellett blues, funk, fusion és rockabilly dallamokat is hallhat a közönség.
    A fesztivál gasztronómiai kínálatában idén is harminc, a balatoni borrégióból érkező borász szerepel, valamint helyi őstermelők portékáival és kézműves ételekkel is találkozhatnak a Rozé, Rizling és Jazz Napokra látogatók.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO