Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Ramazuri a Nemzeti Táncszínházban

2022. október 17.

A Duda Éva Társulat őszi turnéja keretében november 24-én újra Budapesten, az ország legkorszerűbb táncszínpadán, a Nemzeti Táncszínházban lép fel a RAMAZURI című produkcióval.

A RAMAZURI látványos és nagyszabású, élőzenével kísért és akrobatikai elemekkel tarkított tánc-cirkuszi kavalkád. Ebben a világban maga a mozgás a nyelv, amit a test és az arcjáték beszél el. Humor és dráma kéz a kézben jár, egyformán vannak jelen elegancia és komédia, valóság és fantasztikum.

Ez a produkció egy élesre csiszolt groteszk tükör, amelyben fenséges és esetlen emberi vonásokat láthatunk nagyító alatt megelevenedni. Az előadás egyik fő eleme a látvány, amelyben speciális eszközök és térelemek adnak lehetőséget meghökkentő mozdulatok és egy különleges formavilág kibontakozásának. Farkas Izsák és Szarvas Dávid élőzenei duója pedig garantálja a teljesen egyedi karneváli hangulatot, melyben az elektroswing, az etno, a jazz és hip-hop irányzatok is megjelennek.

A Duda Éva Társulat ezzel az esttel elrugaszkodik a táncszínházi világ új dimenziójába. Olyan szavakon túli, tágabb univerzumba invitálnak, ahol a kezdés pillanatában eltűnik az idő és élvezhetjük a pezsgő kalandot. Egyedi, megismételhetetlen percek, az élet ünneplése, mert mulatságnak mindig lennie kell!

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO