Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

PEZSEGJ SZABADON! - Hogyan hoz össze bennünket a minőségi pezsgőfogyasztás?

2021. május 11.

"A koronavírusjárvány utáni újranyitás kiváló alkalom nemcsak a pezsgőnyitásra, hanem a szabadság élményének közös megélésére is, melyből a legnagyobb hiányt szenvedtük a karantén hosszú hónapjai alatt." - ezekkel a gondolatokkal indította A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2021. május 7-én PEZSEGJ SZABADON! kampányát, amellyel a minőségi magyar pezsgő tudatos és mértékkel való fogyasztására ösztönzi a fogyasztókat a Covid-19 utáni nyitást követően. A kampány egyúttal szakmai összefogás is: 26 pezsgőpincészet vesz részt benne.

A kampány célja, hogy a fogyasztók fotóval örökítsék meg első igazi "pezsgésüket", így ünnepelve a veszélyhelyzet utáni nyitás pillanatait. A fotókat a pezsegjszabadon.hu weboldalra lehet beküldeni, a képekből kialakított interaktív Magyarország-térkép pedig egy közösségi felületté válik, melyen látható, hogy ki merre pezseg. A promócióban a HNT pezsgőpincészetekkel működik együtt, így nem csupán a fogyasztókat szeretné megszólítani, hanem a szakmát is összefogásra buzdítja.

„A pezsgő fogyasztása Magyarországon többnyire az örömteli ünnepi pillanatokhoz kapcsolódik. A HNT elnökségével úgy gondoljuk, hogy a járványveszély miatti korlátozások enyhítése, a teraszok és éttermek nyitása, a szabadság érzésének átélése remek alkalom egy palack pezsgő kibontására, a közös ünneplésre és koccintásra természetesen a védelmi és járványügyi intézkedések figyelembevételével. A Pezsegj szabadon! kampány a pezsgőkészítők szakmai összefogásával, 26 pezsgőpincészet aktív részvételével és nyeremény felajánlásával a teljes magyar pezsgőkategóriát és a minőségi magyar pezsgők fogyasztását népszerűsíti.” - nyilatkozott Légli Ottó, a HNT elnöke.

"Közel másfél éves bezártságot követően szinte mindenki arra vágyik, hogy kimozdulhasson otthonról, szabadon mozoghasson, hogy végre újra pezsegjen az élete. Egy ilyen eufórikus helyzetben még azokat is könnyebb megszólítani, akik életének nem szerves része ez a típusú kikapcsolódás. Éppen ezért voltunk könnyű helyzetben, hiszen ritka az a pillanat, amikor egy aktuális esemény (újranyitás), egy kézenfekvő asszociációval, ennyire egyszerűen ráhúzható a kategória kommunikációra. Kampányunkkal arra buzdítunk mindenkit, hogy bátran élje meg ezt a pillanatot, hogy újra pezsegjen szabadon, és ehhez az ünnepléshez pedig mi más is lehetne a méltó társ, mint egy pohár pezsgő. A kampány népszerűsítését online felületek, social media platformok segítik. A hirdetések mellett számos influencer népszerűsíti a kampányt, készíti el saját pezsgős élményfotóját, többek között olyan véleményvezérek mint Nádai Anikó és Kucsera Gábor." - mondta Nagy Gergely, a kampányt irányító Artvertising Group kreatív igazgatója.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO