Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Őszi csokoládémámor 7 ízben - A chocoMe csodás újdonságokkal köszönti a szezont

2019. szeptember 12.

A rekordmennyiségű nemzetközi díjat bezsebelő csokoládémanufaktúra, a chocoMe, újabb ínycsiklandó ízvarázslatokkal kényezteti az édesszájúakat és a kifinomult ízek rajongóit.

Íme a 7 mámorító desszertkülönlegesség, melyek megédesítik az őszt:

chocoMe Raffinée 3 - Különleges drazsé válogatás
Az egyik legerősebb csáberővel rendelkező újdonság dobozában a Valrhona édes különlegességei lapulnak: a friss gyümölcs, a bársonyos kakaóvaj és a cukor egyszerűnek tűnő találkozásából mennyei ízek születtek. A mindössze három klasszikus összetevőből álló alapanyaghoz hasonlót korábban még egyetlen csokoládégyártó cég sem fejlesztett. Az ínycsiklandó íz mellett e desszertálom másik szuperképessége, hogy teljes mértékben vegán termék - az egyediség már a csomagolásban is megmutatkozik: a háromféle ízköltemény drazséi elegánsan, egymástól teljesen elszeparálva bújnak meg a manufaktúrára jellemző, kifinomult dobozban. Az új ízek születéséről maga a chocoMe megálmodója és tulajdonosa, Mészáros Gábor számol be:

  • Nepáli Timur borsos mandula couverture-rel bevont szicíliai mandula
    A szicíliai Tuono típusú mandulaszemek roppanós textúráját a mandulaliszt couverture puhasága ellenpontozza, ezek kontrasztját pedig a Nepálból származó, friss grapefruitos ízjegyeket hordozó és bizsergő frissességet nyújtó timur bors teszi emlékezetessé.”
  • Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró
    A frissen pörkölt piemonte-i mogyorószemeket dupla kéreggel borítottuk. Elsőként mogyorókrémes tejcsokoládéval, majd az egzotikus passion fruit gyümölcsből készített couverture-rel vontuk be, melynek köszönhetően kellemes savanykásság párosul a mogyoró zamatával."
  • Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula
    A lapos, roppanós szicíliai Tuono típusú mandulaszemeket dupla kéreggel láttuk el. Egyrészt egy Madagaszkárról származó termőterület szelektált étcsokoládéjával, valamint egy leheletnyi parfümösséget hordozó, kirobbanóan friss yuzu couverture-rel.

chocoMe Petit 21 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel
A mindössze 5 mm vékony, 21 darab chocoMe logót formáló csokoládé lapocska varázsa abban rejlik, hogy kecses megjelenésük ellenére meg is töltöttük őket. A tavaly bevezetett termékkategória 2019 őszén egy újabb ízvariánssal egészül ki, mangóval töltve. A trópusi mangó ízét fagyasztott Alphonso mangó gyümölcspürével és liofilizált mangóval együttesen csempésztük az étcsokoládé burok belsejébe.

chocoMe Forró csokoládé (Chilis, Három fűszeres: fahéj, szegfűszeg, szerecsendió, Sós-karamellás)
Hogy az élmény tökéletes legyen, csokoládé forgácsok formájában készítettük el termékünket annak érdekében, hogy minél egyenletesebben felolvadjon a forró vagy felhabosított tejben, illetve minél lágyabb, krémesebb végeredményt élvezhessen.”

Nem kérdés tehát, hogy a nyár perzselése után, az ősz is bővelkedni fog forró, mámorító, édes kalandokban és ellenállhatatlan csábításokban – a chocoMe újdonságaiban az ínycsiklandó ízek és a desszerthívők iránti elkötelezettség mellett ismét életbe lép az a határtalan szenvedély, amelyből mindig újabb és újabb váratlan csokoládéálmok válnak valóra.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO