Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Összművészeti kísérőprogramok a Határtalan Design kiállításon

2022. október 13.

A Határtalan Design kiállítás mára már nem csupán bútor-, textil-, forma-, ékszer- és üvegtervezők, képzőművészek munkáiból válogat, de egyfajta összművészeti fesztiválként kortárs táncosok és zenészek számára is bemutatkozási lehetőséget kínál.

A Határtalan Design kiállítás alapító kurátorai Szigeti Szilvia Ferenczy Noémi-díjas textiltervező és Radnóti Tamás belsőépítész kiemelten fontosnak tartják a különböző művészeti ágak alkotói közötti kommunikációt. Ezt erősítik a zenei, kortárs táncművészeti programokkal felvezetett kurátori tárlatvezetések és önálló koncertek, ezen belül
október 28 – 30. között a  3,2,1 Hang a Határtalanban komolyzenei minifesztivál, melynek keretében a Trio Y: Matuska Flóra (cselló), Varga Oszkár (hegedű), Dani Imre (zongora), Radnóti Róza – Ránki Fülöp négykezes és Érdi Tamás szólókoncertjére, valamint a Hermina Alkotócsoport zeneszerzőinek újzenei koncertjeire kerül sor.
A koncerteken és tárlatvezetéseken kívül egy jelentős összművészeti csemege várja az érdeklődőket. Az október eleji salzburgi bemutató után először Budapesten látható válogatás az alkotók közreműködésével a SpotOnMozART komolyzenei videóiból, melyek közül az egyik alkotás a Kiscelli Múzeum Templomterében készült.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO