Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Omorovicza által inspirált délutáni tea a Ritzben

2018. január 17.

A The Ritz-Carlton, Budapest és az Omorovicza, magyar luxuskozmetikai márka közösen megálmodott egy különleges délutáni tea ajánlatot, amely kizárólag január 28. és február 4. között lesz elérhető.

A délutáni teát, mely édes és sós harapnivalókat is tartalmaz a gondosan válogatott kézműves teák mellett, a szálloda szívében, a Kupola Lounge-ban szolgálják fel, melyet - nevéhez illően - ikonikus ólomüveg kupola és lenyűgöző kristálycsillár díszít.

A különleges együttműködés keretein belül a hotel cukrászcsapata egy különleges és egyedi Omorovicza desszertet készített. A könnyű, mégis erőteljes csokoládéalapú tortát az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krémje inspirálta. Ízvilága tökéletesen harmonizál a krém összetevőivel; a szilva, mandula és alma egyaránt remekül illeszkednek a márka népszerű termékéhez.

Hogy az ajánlat még édesebb legyen, a teadélutánra ellátogató vendégek egy 30ml-es, utazó méretű Éjszakai Revitalizáló Krémet, és további meglepetéseket tartalmazó ajándékcsomagot, illetve az Andrássy úti Omorovicza Szalonban felhasználható egyszeri 20%-os kedvezménykártyát kapnak. Az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krém egy vajas állagú éjszakai krém, amely alvás közben táplálja és erősíti a bőrt. A selymes és illatos termék felvitelkor nyugtató hatású; az A-vitamin fokozza a sejtek megújulását, így a bőr felfrissül és megfiatalodik.

A két főre szóló délutáni tea ára 8 000 forint (+10% szervízdíj). Az ajánlat január 28. és február 4. között minden nap 12 órától délután 5 óráig érhető el.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO