Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Oktoberfest Budapest 2017

2017. október 03.

A világ legnagyobb sörfesztiválja immár ötödik alkalommal látogat el Budapestre, és a tavalyinál „méretesebb” Paulaner sörsátorral, még több érdekes programmal, koncertekkel várja a látogatóit október 5-8 között.

Az idei V. Oktoberfest Budapest a Kincsem Parkba költözik, és sokkal nagyobb területen kerül megrendezésre, mint eddig bármikor. Idén a nyitvatartást is meghosszabbították, hogy még tovább tarthasson a felhőtlen mulatozás. Több mint 50 fellépő előadása lesz látható, 4 napon át. 
 
A fesztiválon különleges bajor ételspecialitásokat kóstolhatók: olyan klasszikusokat, mint a Wiesn-Hendl, azaz grillezett csirke krumplisalátával vagy káposztasalátával, sült csülök, bajor kolbászkák és a kihagyhatatlan bajor perec, a Brezn. Az édesszájúaknak pedig szív alakú mézeskaláccsal, császármorzsával és forró rétessel kedveskednek.
A bajor hagyományoknak megfelelően a fesztivál hétvégéjén számos ló és –agárversenyen szurkolhatunk, fogadhatunk, valamint megrendezzük az Oktoberfest Paulaner Nagydíjat is.
 
Minden elővételes jegyvásárlónak ingyenes, 10 percenként induló buszjáratot biztosítanak a Stadionoktól, a rendezvény teljes ideje alatt. Azok a vendégek, akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni, szintén igénybe vehetik a buszjáratot 300 Ft-ért.
Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO