Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Neves szakemberek a Párisi Passage Café & Brasserie élén

2019. október 25.

A Párisi Udvar Hotel Budapest legendás és újjávarázsolt passzázsának éttermében új vezetők kamatoztatják széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalataikat. A Párisi Passage Café & Brasserie célja, hogy elrugaszkodjon a megszokottól és újraértelmezze a hagyományos magyar konyha ízvilágát, törekedve a szemet gyönyörködtető tálalásra.

Csizmadia Örs, Director of Food & Beverage

Csizmadia Örs az elmúlt 14 évben Budapest top éttermeiben és több neves külföldi helyen, mint például a ’Manhattan 15 East Restaurant’-ban szerzett vezetői tapasztalatokat. Számos világsztár volt a vendége, többek között: Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Lady Gaga, Robert De Niro. Szakmai filozófiája, hogy kialakítsa azt az arany középutat, amellyel egyszerre tud megfelelni a luxushotel nemzetközi vendégköre és a minőségi éttermeket kereső magyar vendégek által támasztott elvárásoknak. Csapatával azon dolgoznak, hogy olyan hangulatot teremtsenek ötvözve a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal, amely visszatérésre csábítja a budapesti közönséget is nap mint nap.

Papdi László, Excecutive Chef

A ház executive séfje, Papdi László 15 éves szakmai múltja alatt számos szakmai elismerésben, köztük Michelin ajánlásban is részesült, mégis egyik legemlékezetesebb szakmai sikerének azt tartja, amikor II. Erzsébet brit királynő számára is főzhetett. A Párisi Udvar Hotel Budapest csapatához egy svájci Relais & Chateaux brandhez tartozó exkluzív szállodából igazolt. László séf munkáját dicséri az étterem most debütáló őszi étlapjának egy új koncepció mentén, a gyönyörű környezet adta inspirációval fűszerezett kialakítása. A korábban hivatásos versenytáncos múlttal is rendelkező séf, az egyik vezető tévécsatornán közvetített főzőversenyen is megcsillogtatja tehetségét.

Kassai Kálmán, Restaurant Manager

A széles körben ismert szakember 20 éve dolgozik hazai és külföldi prémium kategóriás éttermekben és szállodákban, ahol rangos nemzetközi díjak elérésben is tevékenyen közreműködött. Kálmán a spanyol Kempinski Hotel Bahia, Marbella nyitócsapatából igazolt a Párisi Udvar Hotel Budapest F&B részlegéhez. Kálmán szakmai ars poeticaja, hogy a vendég elvárásait is túlszárnyalva, minden nap, minden vendég a legtökéletesebb minőségű ételt és kiszolgálást kapja.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO