Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Muse: Stimulation Theory Tour - hamarosan Budapesten!

2019. április 17.

A MUSE február 22-én megkezdte Simulation Theory elnevezésű, új világkörüli turnéját Houstonban, a Grammy-díjas rock ikonok Budapesten május 28-án lépnek fel.

A legnagyobb buli a Földön” - Q Magazine
A lehető legnagyobb hang- és látványkülönlegesség” - Vancouver Sun
Egy elképesztő különlegesség. Egy este, amely új utat jelöl ki a lehetséges arénarocknak.” - The Independent (UK)
Lenyűgöző, előadásban és technikailag hibátlan, a legmagasabb minőségű stadionrock a Muse-tól, a zenei rombolás mestereitől.” - The Standard (UK)

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. Új, Simulation Theory című albumuk 2018. november 9-én jelent meg. Az ezt megelőző lemezük, a Drones, 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma - ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte. Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

Jegyek

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO