Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Metallica: WorldWired Tour

2018. március 20.

Hosszú kihagyás után újra Metallica koncert lesz Magyarországon, a világ első számú metál bandája április 5-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

A banda a Hardwired...To Self-Destruct albumával turnézik, mely 2016. november 18-án jelent meg saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és rögtön a slágerlisták első helyére ugrott az egész világon, több mint 800.000 példányt eladva csak az első héten. A lemez producere James Hetfield és Lars Ulrich mellett Greg Fidelman volt. Az album többek között az alábbi kritikákat kapta:

The New York Times: "A Metallica felvállalta a felnőttkort, visszanyerte zenéje keménységét, miközben elhagyja a fiatal banda kontrollálhatatlan imidzsét.” Rolling Stone: “A Metallica »Hardwired« anyaga felvillantja a jó kis nyolcvanas évekbeli terrort.

Decibel: "A Metallica tökéletesen egyensúlyozik az örökség, a hosszú élet és a meghosszabbítás között a Hardwired...To Self-Destruct albumukkal." Kerrang!: "Ez a Metallica galvanizálta, megújította és újra felfedezte önmagát. Ez a legjobb anyag, amit a Fekete album óta csináltak? Igen."

The Guardian: "A Metallica elkészítette az elmúlt 25 évük legjobb lemezét." NME: "A Metallica egyszerre életerős és újító." San Jose Mercury News: "A Metallica még egyszer le tudott tenni az asztalra egy olyan albumot, ami milliók életét és hangulatát határozza meg."

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO