Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Mesebeli élmény Valentin-napra a Matild Palotában

2024. február 07.

A Matild Palotában idén a Valentin-napot egyedülálló romantikus élményekkel ünnepelhetik a párok. A Spago by Wolfgang Puck Budapest lenyűgöző, 6 fogásos vacsorája és a The Duchess titokzatos luxusbár csillagos égboltja teszi feledhetetlenné az estét.                                               

    Az élet mesebeli és romantikus pillanatait illik megünnepelni. Ilyen minden évben a Valentin-nap is, amire tudatosan is készülhetünk, hiszen a hétköznapok rohanásában nem mindig jut minőségi idő egymásra. A Matild Palotában a romantika ünnepén idén minden hölgy igazi hercegnőnek érezheti magát, hiszen azon túl, hogy egy igazi palotában tölthetik az estét lovagjukkal, a Michelin Guide által is ajánlott Spago by Wolfgang Puck Budapest egy lenyűgöző, 6 fogásos vacsoraélménnyel lepi meg a szerelmeseket. A The Duchess titokzatos luxusbárban pedig ínycsiklandó koktélok mellett lehet nézni majd a csillagos eget.

    A Spago Budapest egész évben várja a randevúzni vágyókat, azonban február 14-én minden a szerelmesek körül forog, amikor Szántó István executive séf és elkötelezett csapata mesteri alkotásai egy igazán különleges gasztronómiai élménnyel kecsegtetnek. A fenséges 6 fogásos menüt úgy állították össze, hogy felkeltse a vendégekben rejlő szenvedélyt és az egymás iránti rajongást. Minden egyes fogás igazi kulináris műalkotás, amellyel méltó módon ünnepelhetik meg szerelmüket a látogatók, a gasztrokalandot pedig különleges pezsgőkkel és koktélokkal fokozhatják. Az előételek között olyan extravagáns fogások találhatók, mint a sültpaprika-salsa ropogós tölcsérben, a homár carpaccio, a sült kacsamáj vagy a pácolt, pirított fürj buggyantott tojással. Főételként borjúszűz kerül a tányérokra ropogós brízzel, bresaolával, krémes feketegyökérrel és erdei gombákkal karöltve. A desszert pedig csak fokozza az élvezeteket, hiszen fekete szeder szorbé és passiógyümölcs - joghurt desszert is a tányérokra kerül cassia fahéj granolával egy különleges “törékeny szívben”.

Koccints a szerelemre a csillagok fényénél

    Az estét Budapest egyik legszebb kilátásával rendelkező rooftop bárjában tehetik teljessé a párok, ahol a pezsgőspoharakat a szerelem örökkévalóságára lehet a magasba emelni. A The Duchess titkos italkönyvtára különlegességgel is készül erre az estére, hiszen a látogatók a kifejezetten erre az alkalomra készült Amore és Giostra koktélokat is választhatják, melyek az örökkévalóság esszenciáját hordozzák magukban.                                                                            

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO