Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Mellow Mood Group a TOP 50-ben, negyedjére!

2017. február 06.

A Mellow Mood Group tulajdonos-ügyvezetői, Sameer Hamdan és Zuhair Awad immár negyedjére kerülnek be a magyar turizmus 50 legbefolyásosabb személyei közé. Szívből gratulálunk!

Február 1-jén a XXV. Turisztikai Évadnyitó Fogadás és Díjátadó Gála keretén belül mutatták be a Turizmus Kft. immár hagyományőrző kiadványát, melyben húsz szakmai szervezet képviselőiből és a Turizmus Kft. munkatársaiból álló zsűri idén is megválasztotta a hazai turizmus azon szereplőit, akiknek a legnagyobb befolyásuk van a magyar turizmus alakulására.  A mértékadó turisztikai szakmai szervezetek első embereiből álló zsűri immár negyedjére - a lista megjelenése óta minden évben – úgy ítélte meg, hogy a Mellow Mood Group tulajdonosainak ott a helye a legbefolyásosabbak között.

Több, mint 20 évvel ezelőtt még diákként érkezett Magyarországra az elmúlt évtized legdinamikusabban fejlődő hazai szállodavállalatának két tulajdonos-ügyvezetője, Sameer Hamdan és Zuhair Awad. Tevékenységükért mára már a szakma kiválóságaiként és a hazai turizmus legbefolyásosabb személyiségeiként tartják őket számon.
 
Szakmai érdemeik:
•    12 működő szálloda a hosteltől az 5-csillagos kategóriáig
•    számos ingatlanfejlesztési projekt a fővárosban
(szállodák, éttermek, üzlethelyiségek, irodaházak)
•    több, mint 500 alkalmazott
•    számos hazai és nemzetközi elismerés a szállodák részére (TripAdvisor, Hotelbeds,
TrustYou, Expedia, International Hotel Awards, Best of Budapest, Turizmus Trend,
Iránytű stb.)     
•    2010-ben „Az év turisztikai befektetői” díj elnyerése
•    2012-ben Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetés
•    Jelentős lobbi tevékenység a Magyar Turizmus Zrt. Öböl-menti tevékenységének  támogatásáért, valamint az V. kerület turizmusbarát fejlesztéséért
•    társadalmi szerepvállalás
•    2015-ben Pro Turismo Díj

 Az elmúlt évek a Mellow Mood Group számára nemcsak a növekedésről és a stabilitásról szóltak. A szervezet központosítása és a számos, munkafolyamatokat támogató szoftverfejlesztések után a cégcsoport készen áll akár 4-5 szállodával történő bővítésre is. A cégcsoport jelenlegi legnagyobb projektje a Párisi Udvar rekonstrukciója, melynek során egy újabb emblematikus épületet állítanak vissza eredeti pompájába és nyitnak meg a főváros előtt. Az ikonikus épület felújítása már elkezdődött és a tervek szerint 2018-ban ötcsillagos luxus hotelként kap méltó funkciót konferencia termekkel, fényűző tetőtéri lakosztállyal és spa-val. A földszinti és első emeleti kávézók, éttermek és üzletek különleges és korhű belsőépítészeti hangulatban várják majd a turistákat és a hazai látogatókat egyaránt.

A Mellow Mood Group tulajdonos-ügyvezetői sikerük kulcsát az erős vezetés mellett a munkatársaikban és a fiatalos dinamizmusban látják. „Egy cég sikere attól függ, hogy munkatársaik mennyire tudnak csapattá, családdá kovácsolódni.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO