Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Megváltozott Lara Fabian budapesti koncertjének időpontja!

2019. október 10.

20 millió eladott albummal a háta mögött Lara Fabian visszatér vadonatúj, 50 World Tour elnevezésű turnéjával, és Budapesten is fellép. Az eredetileg novemberre tervezett koncert az énekesnő egyéb kötelezettségei miatt végül 2020. május 28-án kerül megrendezésre a Budapest Arénában. Jegyek továbbra is kaphatók a a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A novemberi koncertre megváltott jegyek minden további teendő nélkül érvényesek a májusi koncertre. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a belépőjegyeket 2019. december 5-ig lehet visszaváltani. A visszaváltást a Ticketpro Hungary Kft. végzi.

Lara Fabian, a belga-kanadai énekesnő, dalszerző, zenész, színész és producer, minden idők egyik legsikeresebb európai művésznője. Kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul. Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze 500.000 példányban kelt el Európában. Második albuma, a Carpe Diem már tripla platina státuszt ért el, és tucatnyi díjat hozott neki több országból is, többek között az Év Énekesnője címet is. Sikere azóta is töretlen, éljen és dolgozzon Belgiumban vagy Kanadában. Új, francia albuma Papillon címmel februárban került a boltokba. 

Új koncertkörútjával Lara egyszerre ünnepli 50. születésnapját, valamint a különleges előadással - amelynek keretében mind a 14 albumáról elhangzanak a legnagyobb slágerei – 30 éves karrierjét.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO