Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Magyar szálloda lett Közép-Európa legjobbja a Condé Nast Traveler - 2018 Readers' Choice Awardon

2018. október 10.

A világ egyik vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler az idén is összeállította a legjobb hotelek toplistáját, közel 430 000 olvasó értékelése alapján. A listán a budapesti Aria Hotel Közép-Európa legjobb szállodájaként szerepel.

A több mint három évtizede fennálló, számos díjjal kitüntetett Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma. Egyedi hangvétele mellett olvasói a releváns információkért és inspiráló tartalmaiért kedvelik. A komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban. A Readers’ Choice Awards különlegessége, hogy nem szakmai zsűri, hanem maguk az olvasók választanak és pontoznak – valódi utazási élményeik alapján. Az Aria Hotel Budapest 2016 után az idén már másodszor zsebelte be az aranyérmet ezen a listán, míg tavaly ezüstéremmel díjazták a vendégek.

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection szállodacsoport 2015-ben nyílt budapesti tagja. Az tematikus hoteleiről és egyedi karakterű épületeiről ismert márka hangsúlyos New York-i és torontói jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióban terjeszkedik. A Condé Nast Traveler idei toplistáján a luxusmárka egy másik, szintén zenei tematikájú szállodája is elismerésben részesült: az 51 szobás prágai Aria Hotel a tavalyi 19. helyezés után a 7. lett a régiós rangsorban. Adele Gutman, a Library Hotel Collection szállodalánc alelnöke a díjak kapcsán hangsúlyozta: "A Condé Nast Traveler a világ egyik legelismertebb, legmegbízhatóbb turisztikai szaklapja – egy fórum, ahol az utazók következő útjukat tervezik, úticélokat ismernek meg és autentikus utazási élménybeszámolókból inspirálódnak. Rendkívül megtisztelő az olvasók elismerése, amely azt bizonyítja, hogy emlékezetes élményt tudunk nyújtani a hozzánk látogatóknak.

A Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards régiós aranyérme két éven belül már az Aria Hotel Budapest ötödik rangos elismerése. 2017 januárban a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-on a Világ Legjobb Szállodája címet söpörte be a legnagyobb utazási oldal látogatóinak értékelései alapján. Az utazási szektor egyik legjelentősebb elemzője, a ReviewPro pedig a világ hatodik legjobb luxusszállodájának választotta a budapesti Aria Hotelt 2,7 millió vendégértékelés elemzése alapján, míg az Ariat üzemeltető hotelcsoport, a Library Hotel Collection a világ elsőszámú kis luxusbrandje címet érdemelte ki. Az idén áprilisban a Condé Nast már külön értékelte az Aria Hotel Budapest tetőbárját is, a világ 10 legjobb tetőteraszának egyikeként megnevezve a High Note Skybar-t. A hotelben található, 2015-ben Európa legjobbjának választott Harmony Spa (amelynek hivatalos szépségnagykövete Mihalik Enikő, a világhírű magyar modell) pedig a World Luxury Spa Awards 2018 versenyén a Magyarország Legjobb Spa-ja díjat nyerte el.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO