Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Lukas Graham Budapesten

2017. március 01.

Budapesten játszik a két Grammy-díjra is jelölt dán Lukas Graham. A tavalyi év nagy felfedezettje, az énekes nevét viselő Lukas Graham együttes már megkezdte világkörüli turnéját, hozzánk március 19-én érkeznek, a BudapestArénába.

Világkörüli turnéra indult a Lukas Graham, az énekesükről elnevezett dán zenekar, mely a 7 Years című dallal robbant be az egész világon. A turné európai része 2017 februárjában vette kezdetét az Egyesült Királyságban - ahol a csapat már adott néhány teltházas koncertet -, majd április közepén ér véget, miközben átszeli a kontinenst. Az együttes fellép Írországban, Belgiumban, Hollandiában, Ausztriában, Svájcban, Portugáliában, továbbá Német-, Lengyel-, Francia-, Olasz-, és Spanyolországban, valamint Magyarországon is.
Jegyek itt.

Graham rászabadította dalait a világra, megfűszerezve a lelkével és a mögötte álló évek őszinteségével anélkül, hogy az bántó lenne. Ráadásként pedig egészen fantasztikus kémia működik a zenekar tagjai között a színpadon.” - New York Times

A március 19-i koncertet az ausztrál származású Hein Cooper nyitja majd meg, aki évek óta Montreálban készíti felvételeit, folyamatosan ingázva a két földrész között. Coopert 2013-ban fedezte fel a Half Moon Run banda managere Sydney egyik apró bárjában, amint egy szál gitárral adta elő egészen különleges hangulatú dalait. Az ő segítségével lépett ki Ausztráliában a helyi klubok világából, és kezdte meg nemzetközi karrierjét is 2015-ben, kanadai lemezmegjelenésével. Egyedi és nagyon őszinte szövegei, mágikus koncertjei azóta is folyamatosan növeli rajongói számát az egész világon.
Nótáim főleg azokat érintik meg, akik egyedül érzik magukat a saját idealista álmodozásukban. Elképesztő, hogy mennyi csodálatos, de gyökér nélküli embert ismertem meg az elmúlt években, akiknek sokat jelent, hogy van valaki, aki dalba tudja önteni az érzéseiket.

Vissza Még több hír
 
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO