Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Koncertet ad a The Rose, a koreai indie rock banda, márciusban a Budapest Arénában

2023. november 29.

A koreai indie rock banda, a The Rose, fantasztikus Dawn To Dusk turnéja keretén belül, a Budapest Arénában is látható lesz 2024. március 17-én.

    A The Rose egy koreai indie rock banda, amely négy tehetséges zenészből áll: Woosung énekes és gitárosból, Dojoon több hangszeren játszó zenész / énekesből, Jaehyeong basszusgitárosból és Hajoon dobosból. A megalakulásuk óta izgalmas koncertjeikről híres The Rose gyorsan Korea egyik legkeresettebb bandájává vált, a kritikusok által is elismert albumokat jelentettek meg, amelyek rajongókat szereztek a négyesnek világszerte. 2019-ben a bandatagok közül hárman is átmeneti szünetet tartottak karrierjükben kötelező katonai szolgálatuk miatt, ami alatt Woosung sikeres szólókarriert folytatott, sikeres lemezeket adott ki, és teltházas világkörüli turnékat folytatott.

    A kitartó rajongók örömére, a The Rose újra összeállt Woosung egyik dél-koreai fellépésén 2022-ben. Ez az újraegyesülés eredménye lett a HEAL című albumuk, amelyet a zene átalakító ereje ihletett, valamint a rajongóik és saját maguk által megosztott történetek. A HEAL a 4. helyig jutott a Billboard Heatseekers listáján, a HEAL Together világkörüli turnéjuk pedig már tömegeket vonzott. Tehetségüket több díjjal is jutalmazták, köztük 2019-ben a Nemzetközi K-Music Awards Legígéretesebb előadója díjjal, valamint az Év zenekara díjjal a 2022-es Prêmio K4US-n.

    Indulásukkor egy ötletes, új hangzással jelentkeztek, a rock és a pop fúziójával, és lenyűgöző koncerrtjeik révén gyorsan népszerűvé váltak. A The Rose érzelmek és hangok egybegyúrásával használja a világos és sötét elemeket, megragadva a zenéjüket meghatározó dualista lényeget, valamint rendkívül fontos számukra a rajongóikkal való személyes kapcsolattartás. Az eseményről továbbiak itt olvashatók.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO